Nytt projekt påbörjat!

Imorse åkte vi in till TR Reklam- & Kommunikationsbyrå för att där få en otroligt proffsig och inspirerande presentation av det nya uppdraget som vi ska samarbeta med dem i. TR är norrlands äldsta reklambyrå och har en del riktigt stora kunder och en imponerande kompetens inom företaget! Vi lämnade mötet med all information som vi behövde för att åka tillbaka och påbörja musiksnickrandet. Ska bli riktigt kul att se utvecklingen av detta samarbete!

20140313-232707.jpg

En reaktion på “Nytt projekt påbörjat!

  1. sköööjj!! Hoppas det går lika bra som det gjorde för Benji och Oscar!
    Saknar solvik så det gör ont i hjärtat. Hoppas någon annan tagit över rollen som “mat-koma-kan-inte-hålla-mig-vaken-på-ljudlektionen”-person. och hoppas mattan i studion får lika mycket kärlek i år som den fick av mig 😉 Eller förhoppningsvis inte kanske haha.
    Många kramar från Ö-vik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *